EPISODIUM
MENU
Pagina dell'episodio'

1x2 - Raymond Blanc's Kitchen Secrets

Fish

Poster della serie Raymond Blanc's Kitchen Secrets

Raymond dives into the world of fish. Underused and affordable mackerel is used in his first recipe to create a light lunch or supper of grilled mackerel with a soy lime dressing. Another of the cheaper fish available, pollock, is given a French twist with a sauce Grenobloise made with capers, butter and lemon, all served on a base of creamy mash. Provence provides the inspiration for a pair of Cornish fish soups served in a traditional style and to finish, an impressive but easy dinner party centrepiece - braised turbot with scallops. Raymond also heads to Rye in Sussex, where he joins fishing boat Amadeus on an early morning trip into the English Channel.

Vai alla Pagina di Raymond Blanc's Kitchen Secrets
22 Febbraio 2010
Trasmissione
Trasmesso?
Stagione
Episodio
Episodio
Episodio
Attenzione!
Questo sito non serve a guardare Serie TV, ma solo a segnarle come "viste" per tenerne traccia!
Non l'hai visto!
--
Visto quando?
0
Episodi visti serie
0
Episodi mancanti serie
Visto da
0 utenti
Visto da

Amici che hanno visto l'episodio

Ci sono 0 commenti per questo episodio