EPISODIUM
MENU
Pagina dell'episodio'

2x1 - Raymond Blanc's Kitchen Secrets

Shellfish

Poster della serie Raymond Blanc's Kitchen Secrets

In this episode Raymond shares his love of seafood, celebrating the best of British shellfish. To begin, a French favourite using a very British ingredient, moules mariniere made with sweet, plump mussels from Devon bathed in a heady garlic, wine and herb broth. Next a spicy, seared squid salad served with colourful Provencal vegetables and crisp fennel. Sweet, juicy scallops are given an exotic twist, resting on a bed of silky cauliflower puree with spiced cauliflower bhajis and an aromatic curry oil. For a finale fit for a king, Raymond prepares a feast of perfectly succulent Scottish lobster with a rich red pepper and cardamom jus and exquisite caviar pearls. And it's a first for Raymond as he visits a fishing village in Fife to join local fishermen on board as they trawl for lobsters.

Vai alla Pagina di Raymond Blanc's Kitchen Secrets
21 Febbraio 2011
Trasmissione
Trasmesso?
Stagione
Episodio
Episodio
Episodio
Attenzione!
Questo sito non serve a guardare Serie TV, ma solo a segnarle come "viste" per tenerne traccia!
Non l'hai visto!
--
Visto quando?
0
Episodi visti serie
0
Episodi mancanti serie
Visto da
0 utenti
Visto da

Amici che hanno visto l'episodio

Ci sono 0 commenti per questo episodio